Megrendelőink, ügyfeleink véleményei és ajánlásai.

 

Ki ne szeretne utána járni egyes esetekben annak, hogy egy esetleges megbízást követően mire számítson a kiválasztott kivitelezővel kapcsolatban. Kérem szánjon rám egy kis időt és röviden jellemezze a tapasztalatait velem kapcsolatban, ami segíthet weblapom látogatónak az információ szerzésben. 

Üzenet küldése

Captcha kép

A tartalom beküldésével tudomásul veszi, hogy e-mail címe meg fog jelenni a post-ban. A szövegben kérem említse meg, hogy milyen kapcsolatban állunk (megrendelő, tervező, műszaki ellenőr, kereskedő, stb...) valamint, hogy látogatóim felvehetik e önnel a kapcsolatot információ szerzéssel kapcsolatban. Beküldéshez jelölje be a négyzetet.  


Kémeri Balázs ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Több alkalommal is dolgoztam együtt Tiborral és csapatával tetőfelújításokon, mint műszaki ellenőr. Nyugodtan tudom ajánlani, mint kitűnő bádogos/tetőfedő szakembert, aki lelkiismeretesen és magas színvonalon végzi a munkáját. Kémeri Balázs, műszaki ellenőr, ME-É 01-4904

2021. november 20. szombat
Botka Ferenc ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Tíbor és kollégái társasházunk tetőfelújítását végezték igen magas szakmai tudással és gyakorlattal, mindehhez kiemelkedő emberi kvalitások társultak a napi szinten felmerülő problémák és konfliktusok megoldásában. Lakásomban végzett extra terasz kialakításánál szakmai leleményessége alapjaiban változtatta meg az elmúlt 30 évben a bádogosokról kialakított véleményemet pozitív irányban. Jó szívvel ajánlom bárkinek Tibor tetőfedő szaktudását a nálunk végzett igen magasfokú és minőségű munkája alapján. Botka Ferenc építész

2021. március 18. csütörtök
Hunyadi Zoltán ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Alaposan utánanéztem, kit bízzak meg a tetőnk felújításával. Vezető bádogos cégnél dolgozó kollégámtól kértem ajánlást. Most, hogy elkészült a tetőnk, szívesen adom tovább az információt. Egyedi kialakítású tetőablakaink fedésének elkészítése komoly szakértelmet igényelt. De kellett a bizalom ahhoz is, hogy az év végi időpont ellenére belevágjunk a tető megbontásába. A mostoha időjárási körülmények mellett is folyamatosan és felelősségteljesen dolgoztak, szép, pontos munkát végeztek. Kifejezetten jó emberi kapcsolat alakult ki köztünk. Megbízhatnak Bennük, nem fognak csalatkozni!


2021. február 25. csütörtök
Taródi-Nagy Dániel ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Tibor és csapata a kivitelezés során a munkájukra igényesek, szakmailag és esztitikailag a lehető legjobb megoldásra törekednek.


2018. április 05. csütörtök
Losonczi Imre ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Családi házam bádogozási munkáinak elvégzésére kértem fel Tibort. Egy lelkes és korrekt szakembert ismertem meg benne. Nem bántam meg, hogy Öt és Csapatát bíztam meg otthonunk lemezmunkáinak kivitelezésére. Precíz, pontos és szép munkát kaptam egy kultúrált lelkes brigádtól. Ez úton is köszönöm nekik!


2018. január 28. vasárnap
Powered by Phoca Guestbook